We zijn James & Barbara Burrow, uw gastheren in Casa Bella Tipi in Spanje.

We hebben lang gedroomd van het runnen van onze eigen unieke vakantie bedrijf, en na vele maanden van het kijken, vestigden zich op deze spectaculaire locatie in Spanje. Het landschap is prachtig, de mensen zijn vriendelijk en met nabijgelegen berg Lake Negratin en Jabalcon, er zijn vele activiteiten binnen een korte afstand van ons huis.

 

James heeft gewerkt aan langeafstandsvluchten over de hele wereld al bijna 20 jaar, het verzorgen van de klanten uit alle lagen van het leven, waaronder vele beroemdheden en filmsterren. Hij is geoefend in medische noodsituaties en het gebruik van een defibrillator. Nu teruggetrokken van de luchtvaartmaatschappij, gebruikt hij zijn vaardigheden met de gastvrijheid in de lucht, dichter bij de grond, het verzorgen van de gasten die verblijven in onze zeer grote tipi.

 

Barbara heeft gewerkt voor vele jaren in het interieur ontwerp-industrie, vaak op ocean-liners en luxe hotels in vele Europese steden, waaronder Londen, Parijs, Monte Carlo en Hamburg. Haar kennis van het interieur heeft geholpen met thematisering interieurs van onze tipi '. Ze is warm en vriendelijk en altijd blij om tegemoet te komen voor grote of kleine groepen.

 

We willen graag aan onze gastvrijheid te genieten en kijken uit naar groet u op een dag binnenkort!

ONS VERHAAL

Lokaal verkrijgbaar, ontbijtbuffet beschikbaar
Prive, 5-pits gasbarbecues
Eco-vriendelijk, L.P.G. verwarmde douches

Our Address

Casa Bella Teepees,

Avenida de los Baños,

Zújar, Granada, Spain.

18811

Contact Us

TEL:  +34 958 063905

EMAIL: info@casabellateepees.com

Payments accepted

Show More

Follow Us

  • Facebook Reflection
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Wenn Sie glamping Urlaub oder Urlaub in Tipis oder Tipis in Spanien, Öko-Tourismus Urlaub in Spanien, Campingurlaub in Südspanien suchen, besuchen Sie bitte unsere Website und zögern Sie nicht uns zu kontaktieren. Unsere Tipis sind der gleiche Preis für glamping Ferien während der ganzen Sommersaison. Wir bieten Selbstversorger Glamping Unterkunft, oder wenn Sie es vorziehen, Bed and Breakfast glamping in Tipis in unserem Haus in der schönen Provinz Granada, Andalusien, Südspanien. Wir sind ideal gelegen für Glamping in Seen und Bergen, für Abenteuerurlaub, Aktivurlaub, Wander- und Wanderurlaub, Kanu-, Canyoning- und Kajakurlaub in Südspanien. Bed and Breakfast Pausen und Ferien in Spanien. Gay Friendly oder tierfreundliche Ferien in Südspanien. Glamping oder Camping, Mountainbike oder Vogelbeobachtung Urlaub oder Urlaub in Tipis oder Tipis in Andalusien oder Andalusien, Südspanien.

Glamping Sites mit Schwimmbädern in Spanien.

© 2018 by CASA BELLA  TEEPEES